in

H&M Conscıous Exclusıve 2018

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2018, GÜÇLÜ KADINSILIĞI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR MODA İNOVASYONUNU GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ GÜMÜŞ VE ECONOYL® İLE BİRARAYA GETİRİYOR.

İsveçli sanatçılar Karin ve Carl Larsson’un yaratıcı evinden ilham alan tasarımlarla en yeni sürdürülebilir kumaş inovasyonlarını bir araya getiren 2018 H&M Conscious Exclusive koleksiyonu, zanaatin güzelliğini ve güçlü kadınsılığı kapsamlı bir modernlikle tanımlıyor. İki yeni sürdürülebilir materyal olan geri dönüştürülmüş gümüş ile balık ağlarından ve diğer naylon atıklardan %100 yeniden üretilen naylon liflerden elde edilen ECONYL® ilk kez koleksiyona katıldı. 19 Nisan’da sunulacak olan Conscious Exclusive 2018 koleksiyonu dünya çapında seçili mağazalarda ve hm.com’da satışa sunulacak. Bu özel koleksiyon Türkiye’de de sadece Zorlu ve İstinye Park mağazaları’nda ve online’da yer alacak.

Yedinci H&M Conscious Exclusive koleksiyonu, gücü yumuşaklıkla dengeleyen hoş kadın giyim ürünleri, iç çamaşırları, ayakkabılar ve aksesuarlardan oluşuyor. H&M bu yıl organik keten, organik pamuk, organik ipek, TENCEL™ ve geri dönüştürülmüş polyesterin yanı sıra, iki yeni materyal olan; geri dönüştürülmüş gümüş ile balık ağlarından ve diğer naylon atıklardan %100 yeniden üretilen naylon liflerden oluşan ECONYL®’i de koleksiyonuna katmış bulunuyor.

El yapımı halılar ve Karin’in eseri olan iğne işleri, bahçelerine olan sevgisi ve Karin ile Carl’ın odalarının tezat özellikleri, 2018 Conscious Exclusive koleksiyonunun başlıca ilham kaynaklarıydı. Tüm bunlar tasarım ekibi tarafından göz alıcı çiçekli jakarlara, soyut nakışlara ve evdeki belirli nesnelere dayalı baskılara başarılı şekilde dönüştürüldü.

What do you think?

Written by bestylemagazine

Röportaj | Murat Tavlı

Be Cool