in

ZARA’DAN BİR İLK!

                                                                                             

ZARA’dan bir ilk…

ZARA, Türkiye’de ilk kez düzenlediği lansmanda İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunu tanıttı.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında elegan ve sofistike dokunuşlar, 70’li yılların etkileri ve geniş renk yelpazesiyle her tarza ve beğeniye sunulan ürünler bulunuyor.

 

Zara Türkiye’de ilk kez 20 Şubat 2019 Çarşamba günü Esma Sultan Yalısı’nda bir basın günü organize etti. Davete 200’ün üzerinde kişi katıldı. Etkinlikte Zara’nın İlkbahar – Yaz 2019 kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları sergilendi.

Gösterişli neon renklerden pastel tonlara kadar geniş bir renk yelpazesine yayılan koleksiyonlar, pamuklu ve keten kumaşlarla yazı çağrıştırıyor. Deniz kabuğu işlemeleriyle aksesuarlar, hasır çantalar, büyük şapkalar ve topuklu sandaletler de koleksiyonları tamamlayan parçaları oluşturuyor.

ZARA WOMAN

Yeryüzünden ilham alan Zara Woman‘19 koleksiyonu terrakota renk tonları ve organik dokuma kumaşlardan oluşuyor. İnce işlemelere sahip dökümlü kaftanlar, pijamalar ve elbiseler bizi açık havada sıcak bir yaz kaçamağına götürüyor. Kıyafetler, materyaller ve kumaşlar bizi çölde bir yolculuğa çıkarıyor. Diğer yandan sulu boya tekniğiyle renklendirilmiş dökümlü kumaşlarelegan ve sofistike bir koleksiyon ortaya çıkarıyor.

ZARA MAN

Zara Man yaz koleksiyonu için Amerikalı aktör Steve McQueen ve onun 70’ler filmi “Le Mans”tekiyarış estetiğinden ilham alıyor.Bu etki koleksiyonun özel dikim parçalarında bile kendisini kontrast yakalarda ve sportif şeritlerde gösteriyor. Modada konforun en ileri seviye ifadesi olan eşofman, bu sezon erkek giyiminin vazgeçilmez bir öğesi haline geliyor.

Yetmişler etkisi bu dönemin karakteristik yarış tulumlarında da açığa çıkıyor. Deri ve kanvası çağdaş bir yorumla bir araya getiren siluetlerde kırmızı, turuncu ve yeşiller gibi canlı renkler kullanılıyor. Koleksiyon aynı zamanda 70’lerin ikonikroadtriplerine harita baskısıyla selam veriyor.

ZARA KIDS

Zara Kids ilkbahar-yaz 19 koleksiyonu pastel renklerde, çiçek desenli pamuklu elbiselere odaklanıyor. Dikkat çeken işlemeler ve zengin kesimler gibi detaylar koleksiyona gizemli ve uçarı bir hava katıyor.Görünümler çizgili ve orijinal renklerde pamuklu kazaklarla tamamlanıyor. Vintage dokunuşlar yıpratılmış kumaşlar ve renkli çoraplarla giyilen sandaletlerde de ortaya çıkıyor. Kısaca, renkler ve hünerle bezenmiş bir İskandinav gardırobu yeni sezonda çocukları bekliyor…

What do you think?

Written by bestylemagazine

Koton’un Yeni Marka Yüzü Bensu Soral Oldu

Sahnelerin ‘Mareşal’i NESLİHAN DEMİRTAŞ!