in

“DELİHA 2”YE KAHKAHALI PEK İYİ!

Gupe Özay’ın deli, çok samimi ve hataları bile iyiliğe dönüşen karakteri Zeliha, nam-ı diğer DELİHA, ikincisiyle 12 Ocak Cuma günü (yarın ) yeniden seyirciyle buluşuyor.Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Deliha 2”nin özel gösterimi, Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti.

Film ekibinin tam kadro katıldığı özel gösterimde Yılmaz Erdoğan, Berfin Erdoğan, Barış Arduç, Buğra Gülsoy, İbrahim Büyükak, İrem Sak, Can Bonomo, Ayta Sözeri, Güldüy Güldüy çocuk ekibi, Ersin Korkut, İlker Kızmaz ve eşi Aslı Kızmaz, Korhan Herduran ve Aslı İnandık, Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, Mahir İpek, Alper Kul, Onur Buldu, Şirin Sever, Tarık Ünlüoğlu, Gülenay Kalkan, Gülay Afşar, Eylül Öztürk ve Barış Kenan Özkan, Derya Uluğ, Cem Belevi ve Zehra Yılmaz da vardı.

Başından sonuna kahkahalarla izlenen filmin ardından Gupse Özay, Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Özlem Akınözü ve Mert Öner basınla bir araya geldi. Gupse Özay: “Şu an yeni izlemeden çıktık, ben izlemiştim daha önce ama hepberaber izleyince insan bir duygulanıyor gerçekten. Çok eğlenmişiz” cümlelerini kurdu.

ELİNE SAĞLIK GUPSE

Eda Ece: “Sizinle buluşmadan önce izleyenlerden de yorum aldık. Herkes filmi çok sevmiş çok mutlu oldum. İzleyin, bayılacaksınız” dedi. Ardından tüm oyuncular Gupse Özay’a “Eline sağlık Gupse” diye teşekkür etti.

Kahkahalara alkışlar ve ıslıkların eşlik ettiği filmin finalinde Gupse Özay “Gala çıkışımızda ketçaplı pilav var, afiyetlerinize sunarız” diyerek herkesi pilav yemeye davet etti.

Deliha ile, ilk kez bir kadının kaleminden ortaya çıkan bir kadın karakteri sinema izleyicisi ile buluşturan Gupse Özay, “Deliha” ve “Görümce” filmlerinin ardından üçüncü filminde de mizaha kadın gözüyle bakmaya ve kadın kahramanları ile güldürmeye devam ediyor!

“Deliha 2” Kısa Hikaye:

Zeliha hala deli, çok samimi  ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

What do you think?

Written by bestylemagazine

3.1 Phıllıp Lım Fall 2018 Menswear Collectıon

!f İstanbul’u Altın Küreli James Franco kapatıyor!