in

2021-2022 Sonbahar/Kış Dış Giyim Trend Alarmı

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez parçaları olan mini elbise ve eteklere, şortlara, sandaletlere veda edeceğimiz son haftalara girmişken hepimizin gardırobumuzu yenileyeceği, belki yeni bir stile bürüneceği Kış sezonunun ana stil parçalarından olan dış giyim moda trendleri alarm verdi.

2021 Sonbahar/Kış modası ile sokaklar moda defilelerini aratmayacak iddialı stillerle buluşacak. Sizin için hazırladığımız sokak modasının nabzını tutacağınız dış giyim parçalarını incelemeye ne dersiniz?

TRENÇKOTLAR  

70’li yılların en trend, en stil parçası trençkotlar bu sezon da bomba gibi geliyor! Geçmişten günümüze, sokak modasından defilelere uzanan yolculuğunda dünyaca ünlü isimlerin  kombinlerinin ana parçası olan trençkotları siz de onlardan ilham alarak kombinlediğinizde tarzınızın büyülü atmosferini sokağa taşıyacaksınız.

OVERSIZE PALTOLAR

80’lerin salaş, rahat ve güçlü bir duruşa sahip parçası oversize paltolar stilinizin kilit parçası olmaya geliyor! Retronun sofistikeliğini devam ettirerek çağdaş dokunuşlarla yeni bir tarza büründüğü, vücudunuzu tamamen kaplayan bu uzun paltolar sayesinde soğuk kış günlerini sıcacık geçirirken aynı zamanda iddialı tarzınızla son derece çarpıcı bir görünüm elde edeceksiniz.

PANÇOLAR

Bohem tarzın temsilcilerinden pançolar da moda dünyasının eskiyi çağdaş dokunuşlarla günümüze uyarladığı parçalardan. Blazer ceketleri tahtından edecek pançolar hem sizi üşütmeyecek hem de romantik stilinizin imzası olacak.

What do you think?

Written by Kezban Belet

Sex & The City Kombinleri Tekrar Radarımızda!

Güneş Gözlüklerinde Retro Zamanı