in

OPTICAL ILLUSIONS İLKBAHAR – YAZ 2019

OPTICAL ILLUSIONS

İLKBAHAR – YAZ 2019

Christian Louboutin, yaratıcı evreninin kapılarını açarak sizi Kinetik Sanat hareketinden ilham alan canlı duyusal bir deneyime davet ediyor.

Sanatçı Julio Le Parc’dan etkilenen koleksiyon, eklektik tasarımcının ilham kaynağı olan optik illüzyonlara ve sanat sevgisine bir övgü niteliğinde. Koleksiyon Christian Louboutin’in karmaşasız yaratıcılığını ve neşeli iyimserlik duygusunu yansıtıyor.

Bükülme, renk ve kontrastlarla oynayan grafik koleksiyonu sürekli hareket halinde, dönüşüyor, değişiyor ve de kullanıcının hareketleriyle hayat buluyor. Etkisi hayatın kendisinden daha büyük olan koleksiyon Christian Louboutin’in ikonoklastik vizyonunu eğlenceli ve enerjik bir biçimde gerçek hayata uyarlıyor.

Göz alıcı tasarımlar oluşturmak için cesur tonları ve malzemeleri birleştiren her bir parça, mükemmel çizgiyi bulmaya çalışıyor ve sizi hiç beklemediğiniz yere yönlendirerek şaşırtıyor. Koket stilettodan kaba tabanlı spor ayakkabılara, çantalara ve aksesuarlara kadar, ikonik silüetler, Christian Louboutin’in kültleşmiş estetik anlayışını yeni ve cesur bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor: Dikey çizgiler sizi büyüleyip içine çekiyor, yansıtıcı yüzeylerde parlayan ışıklar ve canlı renkler, stiller hareket ediyor – bütün resmi gözünüzde canlandırabildiğinizi düşündüğünüz o an, tekrar bakın ve harekete tanık olun.

Kadın ve erkek ayakkabı, çanta ve aksesuarlarından oluşan bu koleksiyon, sizi Christian Louboutin’in en eğlenceli ve yenilikçi halini keşfetmeye davet ediyor.

Optical Illusions koleksiyonu dünya çapında www.christianlouboutin.com adresinde ve Şubat 2019’dan başlayarak Christian Louboutin mağazalarında satışa sunulacak.

What do you think?

Written by bestylemagazine

MET GALA’NIN MÜCEVHER YILDIZI HARRY WINSTON

Anadolu Yakasının Güzellik Adresi Portofino Büyüyor